Over ons
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,stockholm-core-2.3.2,tribe-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,select-theme-ver-8.10,ajax_fade,page_not_loaded,paspartu_enabled,menu-animation-underline,,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-4554
Title Image

Over ons

Ontstaan vanuit passie.

In 2009 is het bedrijf ontstaan vanuit de passie voor muziek en entertainment. Het bedrijf begint als een full entertainment bedrijf genaamd zQence entertainment. 2 vrienden wilden een eigen muziekstudio opzetten, waar vandaan muziekproducties voor diverse artiesten zouden worden geproduceerd. Direct na de opening in Den Haag wisten veel artiesten de studio te vinden en in no-time werden samenwerkingen beklonken.

Al snel kwamen de heren erachter dat het belangrijk was om goed management aan te bieden aan de artiesten waarmee zij werken. Naast de muziekstudio begint het bedrijf te groeien in visuele vormgeving, fotografie, platenmaatschappij, artiestenboekingen en eventmanagement. Het bedrijf groeit uit haar voegen en verhuist in 2012 naar een groter pand in Centrum-Rotterdam.

Uit haar voegen gegroeid.

Niet alleen artiesten wisten onze organisatie te vinden, maar ook verschillende bedrijven zoals RPR management, Coolblue, Pineut, Allure tuinen e.a. De focus van het bedrijf wordt verlegd van muziekproductie naar projectmanagement, visuele vormgeving, webdesign, reclame en marketing voor bedrijven. Inmiddels heeft het bedrijf in samenwerking met Nanda Akkerman een succesvolle zangschool opgezet en later muziekschool Co-lectiv. Eind 2017 wordt gereflecteerd op de afgelopen jaren en worden de activiteiten van de muziekschool overgedragen aan andere kleinere bedrijven.

Geluidsset verhuur

Verandering in visie.

Inmiddels is het bedrijf alweer enige tijd een eenmanszaak. Deze vrijheid bevalt goed en het bedrijf verhuist in 2018 terug naar Den Haag. Daar worden plannen gemaakt voor nieuwe ondernemingsactiviteiten en de focus wordt verlegd naar familie entertainment. Dit blijkt immers al jaren een erg succesvolle branche met volop mogelijkheden.

Sinds 2021 werken we samen met ateliers aan een kledinglijn en webshop voor waterwear, swimwear en beachwear.  Olamana fashion (Hawaiiaans voor levens kracht) probeerd hiermee een sustainable en eco-vriendelijk brand te worden voor mensen die bewust bezig zijn met mens, dier én milieu!